1905 GSYİAD’ın Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

1905 GSYİAD’ın Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Türk Telekom Arena Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.1905 GSYİAD Başkanı Sayın İbrahim Hatipoğlu’nun açılış konuşmasıyla ve divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Divan Kurulu Başkanlığına Mustafa Kaçmaz, Yardımcılığına Ata Paşabeyoğlu ve Ahmet Baygal seçildiler.Derneğin yönetsel raporunu Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Cem Mağzalçioğlu, mali raporunu Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ege Duruk, Denetim Kurulu raporunu Turgut Şavlı, Sicil Kurulu raporunu Dağhan Engin, Disiplin Kurulu raporunu Av. Harun Tavşancıl sundu.2020 yılı dernek faaliyetleri ve bütçesinin değerlendirildiği ve sunumlarının yapıldığı toplantıda 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu ve İdari Kurulları oy birliğiyle mali ve idari açıdan ibra edildi. Sonrasında 2021 bütçesinin onaylanması ile genel kurul sonlandırıldı.

Önceki1905 GALATASARAYLI YÖNETİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ ÜYELERİNE MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU
Sonraki1905 GSYİAD KAMUOYUNA DUYURU