GALATASARAY SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYI SAYIN EŞREF HAMAMCIOĞLU VE YÖNETİMİ İLE KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BİR ARAYA GELDİK.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Sayın Eşref Hamamcıoğlu ve Yönetimi, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği üyelerimiz ile kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek projelerini anlattı. Organizasyon 1905 GSYİAD Başkanımız İbrahim Hatipoğlu’nun Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu ve 1905 GSYİAD üyelerine teşekkür konuşması ile başladı. Ardından konuşma yapan Eşref Hamamcıoğlu, Başkanımız İbrahim Hatipoğlu’na ve 1905 GSYİAD üyelerine teşekkürlerini dile getirdi. Hamamcıoğlu, Galatasaray Spor Kulübünde Başkanlık görevini devralması halinde yönetimi ile birlikte yapacakları projeleri 1905 GSYİAD üyelerimize anlattı. Organizasyona katılım sağlayan Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Yönetim Ekibine ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Önceki GönderiGALATASARAY SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYI SAYIN DURSUN ÖZBEK VE YÖNETİMİ İLE KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BİR ARAYA GELDİK.
Sonraki GönderiGelenekselleşen 1905 GSYİAD “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” Ödül Törenini gerçekleştirdik.